jim_nilsson_19hundra

 

 

Om oss

Större delen av vårt koncept bygger på tidigt 1900-tal med tex klassiska cocktails, inredning, pianobar, jazz, mat, atmosfär och med inspiration av the american prohibition time 1920-1933 och deras speakeasy barer.

Med ett genuint matintresse, engagemang med kärlek och respekt för råvaran, tar vi vara på den Sydamerikanska matkulturen med spännande och innovativa smaker. Rätter byggda från grunden, med färska råvaror från noggrant utvalda producenter, tillagas säsongens ädla råvaror. Vi bakar vår surdegstortilla själva. Med finess, tanke och kunskap skapar vi det där lilla oväntade. Vårt koncept just nu är gourmet tacos. Med stor respekt för miljön och framtida generationers möjligheter att få ta del av det samma som oss.

Vi nischar oss med en fantastiskt fin cocktailmeny med inspiration från 1800 till början av 1900-talet där cocktailen fick sitt ursprung. Det serveras internationella drinkar så som klassiker till nytänkande och trendiga drinkar med vår twist. Premiumsprit, färskpressade juicer, egengjorda puréer, sockerlag, tropiska frukter, dekorationer, kryddor, grönsaker och egengjorda bitters är några exempel på vad som gör oss unika. Här finns nästan allt som går att blanda. Vi har även Ängelholms bredaste öl, vin och avec sortiment.

Det spelas piano, sax, blues, jazz blandat med gammalt och nytt. Våra pianister, trubadurer och band sätter sin egen prägel i lokalen precis som våra dj:s kommer att göra på det spontana dansgolvet. Det spelas olika typer av musik i vår cocktailbar och speakeasy bar på helgerna.

Vi kommer även starta kompletta barutbildningar på sikt.