jim_nilsson_19hundra

 

 

Om oss

Större delen av vårt koncept är inspirerad av utländska klubbar och beach clubs med utsökta cocktails, skön loungemusik, god mat och en festlig atmosfär.

Med ett genuint matintresse och engagemang med kärlek och respekt för råvaran bygger vi rätter från grunden med färska råvaror från noggrant utvalda producenter.

Just nu satsar vi på gourmet pan pizzor och en härlig bistromeny. Se vår meny HÄR.

Vår pan pizza görs på vårt eget recept inspirerat av foccaciabrödet. Såsen gör vi själva på San Marzano-tomater och vi använder fior di latte mozzarella. Pizzorna görs med stor omtanke för köttet då det tillagas till perfekt temperatur och läggs på efter pizzan har varit i ugnen. Alla pizzor toppas med fräsch ruccola och riven parmesan.

Vi nischar oss med en fantastiskt fin cocktailmeny skapad av vår egen barmästare som ni ser på bilden här intill. Han har tagit inspiration från 1800-talets första cocktails till dagens trendiga drinkar.

Det serveras internationella drinkar så som klassiker till nytänkande och tropiska drinkar med vår egen twist. Premiumsprit, färskpressade juicer, egengjorda puréer, sockerlag, tropiska frukter, dekorationer, kryddor, grönsaker och bitters är några exempel på vad som gör oss unika. Här finns nästan allt som går att blanda. Vi har även Ängelholms bredaste avec sortiment med över 300 flaskor på hyllan.

Det spelas tropisk musik och vi har DJs varje helg. Våra resident DJ's med internationell erfarenhet och stenkoll på den senaste musiken är JIRONI och DubMojo. De varvar varandra eller spelar back to back från cirka 22:00-03:00 varje fredag och lördag. För aktuella nyheter gällande underhållningen hos oss kan ni se mer info på våra sociala medier Facebook och Instagram. Där skriver vi även ifall vi har trubadurer eller andra gästartister som spelar med våra DJ's.

I källaren har vi karaoke varje fredag och lördag 23:00-03:00.

Varmt välkomna in till oss!